Episode 3: Interview med Marie Ørum Schwennesen

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Marie Ørum Schwennesen. Marie hjælper særligt sensitive med at finde opskriften på det arbejdsliv, der passer lige netop til dem, og med at lægge en plan for at komme derhen.

I interviewet fortæller Marie blandt andet om sin egen vej til erkende sin sensitivitet, og hvordan hun har skabt et arbejdsliv, hvor hun kan tage tingene i sit eget tempo. Derudover deler Marie et væld af guldkorn til, hvordan du ved at tage udgangspunkt i dig selv, og den du er, kan spore dig ind på et arbejdsliv der passer til dig.

Maries afsluttende budskab til dig der lytter med er:

“Jeg vil gerne opfordre til at man virkelig mærker efter. Hvis du virkelig kunne få dine behov opfyldt af dit liv og dit arbejdsliv, hvordan skulle det så se ud? Prøv virkelig at tænke tanken til ende. Hvad er det absolut bedste du kan forestille dig, og hvordan kan der virkelig blive plads til dig? Jeg tror, det er de færreste der virkelig tør tænke tanken til ende. Men det vil jeg gerne opfordre til. Og det er jo altid sådan, at når vi kan se noget for os, så er det meget nemmere, at gå efter det.”

 

Du kan følge Marie på facebook, hvor hun inspirerer til at skabe et arbejdsliv, hvor du virkelig trives – på sensitive præmisser.

www.sensitivtarbejdsliv.dk kan du også downloade Maries e-bog: 3 faktorer der afgør, om sensitive trives i arbejdslivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *