Episode 6: Interview med Mette Carendi

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Mette Carendi. Mette hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne og at hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser.

Udover at fortælle om sin egen vej til at acceptere sit sensitive personlighedstræk, så deler Mette i interviewet sit perspektiv på, hvad du kan gøre for at støtte dit sensitive barn bedst muligt i de første leveår.

 

Mettes afsluttende budskab til dig der lytter med er:

“Slip forestillingerne og ideologierne, vi skal turde rumme alle aspekter af os selv. Fordi så bliver vi også bedre til at rumme andre. Vi kan kun rumme andres særheder og holdninger, hvis vi kan rumme vores egne. Vi skal møde os selv og hinanden med noget mere kærlighed. Det er det bedste vi kan gøre for vores børn.”

 

Følg Mette…

Mette er cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning, og er rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder. Mette hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser.

Følg Mette lige her:

–> Hjemmeside

–> Facebook

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *