Episode 8: Interview med Abigaele Frost

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Abigaele Frost.

Abi arbejder som clairvoyant healer. Hun bruger krystaller, sten og samtale med clairvoyant vejledning til at hjælpe sine klienter med at genoprette kontakten til dem selv. I podcasten fortæller Abi om sin rejse til at acceptere sin sensitive side, og hun fortæller, hvordan hun i hverdagen passer på sin egen energi.

I interviewet snakker vi med Abi om hvordan man som særligt sensitiv passer på sin energi, når man er sammen med mange mennesker. Abi fortæller om, hvordan hun selv skaber jordforbindelse i naturen samt, hvordan hun bruger sit daglige morgenbad til at rense sig selv, sine tanker og sit energifelt.

 

Abi’s afsluttende budskab til dig der lytter med er:

“Det allervigtigste for mig, og som jeg også nogengange selv glemmer, det er det der med, hele tiden at være tro mod sig selv. At være tro mod sig selv, og elske sig selv. Også selvom det indebærer at folk ryster på hovedet, eller synes du er mærkelig. Eller venner falder fra. Jamen hvis venner falder fra, fordi du er tro mod dig selv, så er de ikke venner. Så har de set noget andet i dig end den du i virkeligheden er. Så vær tro mod dig selv. Og når du er tro mod dig selv, så dukker de rigtige venner også op. Dem der elsker dig for den du er.”

 

Følg Abi…

Abigaele er clairvoyant healer, og hendes felt er, at vejlede på sjælsplan. Abi ønsker og brænder for, at hjælpe folk tilbage til en tilstand af indre balance og harmoni. Og skabe balance mellem ego og sjæl, så intuitionen træder klart frem.

Følg Abi lige her:

–> Hjemmeside

–> Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *